Winterbasics die jaar in jaar uit kunnen | Fashionchick

2022-04-21 07:56:48 By : Mr. Mike Chen

Sommigen vinden de winter geweldig, omdat ze eindelijk weer hun favoriete winterkleding kunnen dragen. Anderen hebben dit gevoel eerder bij hun zomergarderobe. Mocht jij nog niet team winter zijn, dan helpen wij je een stap in de goede richting. 

Wanneer je de juiste winterbasics in je kast hebt, zul je elk jaar weer blij zijn om ze te kunnen dragen. Deze basics staan dus los van de huidige trends en kunnen gemakkelijk met andere items worden gecombineerd. Kun je er iedere winter weer van genieten.

Vesten zijn je beste vriend in de winter. Wanneer het buiten koud is, is een dik vest een welkome extra laag. En wanneer je ergens binnenstapt waar de verwarming vol staat te loeien, kun je hem gemakkelijk weer uitdoen. Met een grove breisteek creëer je een mooi patroon waar je nog seizoenen plezier van hebt.

Ba&Sh | de Bijenkorf

Linea Tesini by heine | OTTO

Le Temps Des Cerises | OTTO

Jurken associeer je waarschijnlijk niet met de winter, maar niets is minder waar. Ze zien er altijd elegant uit, zijn goed te combineren en je kunt er heel makkelijk thermokleding onder dragen zonder dat iemand het ziet. Ga je voor een lange of korte jas? Hakken of stoere boots. Bij een jurk kan alles. Kies in de winter voor een hoogsluitende jurk om je outfit meer winters te maken. 

Knielaarzen zijn in het najaar niet weg te denken uit het straatbeeld. Vooral dit jaar staan ze hoog op iedereens fashionagenda. Combineer een knielaars met een short of een kortere jurk om een mooi contrast te creëren of draag ze onder een midi-jurk voor extra warmte. Voor een meer stoere look, draag je je over-the-knee-boots over een spijkerbroek.

Zwarte Hoge Laarzen Livia Skye

Overknee-laarzen veganistisch, van zacht stretchmateriaal en comfortabele blokhak

Een winterfavoriet van velen, de coltrui. Ook dit item kun je met bijna heel je garderobe combineren. Op een jeans, boven een rokje of short of onder een mouwloze jurk. Voor een echte winterbasic kies je een nauwsluitende coltrui in een effen kleur. Je zult zien dat deze soort coltrui het beste te combineren valt. Daarnaast is het altijd goed om in ieder geval één grofgebreide col in je kast te hebben. Lekker warm en altijd fashionable. 

Een paar jaar geleden had de pufferjas nog niet op deze lijst gedaan, maar tegenwoordig is-ie niet meer uit het modebeeld weg te denken. Het is een praktische jas die past bij vele outfits. Hij staat bij een trendy, chique look, maar kan ook in een handomdraai worden omgetoverd tot een stoer of sexy item. 

Gewatteerde jas Gefluister in de sneeuw met afneembaar beleg van imitatiebont en modieuze imitatieleren details voor een klassieke en tegelijkertijd coole outfit

Elodie puffer jas met sjaalkraag en steekzakken

Favina pufferjas met afneembare capuchon

Tommy Hilfiger | Cramers van Asten

Zo sta je in stijl op de piste

Dit zijn dé winterse accessoires van dit seizoen

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees ook De truientrends van het najaar Fashion Lees ook 5 manieren om de camel coat te dragen Fashion Lees ook Met deze nieuwe schoen loopt heel bekend modeland weg Fashion Lees ook Jeans en knitwear: originele manieren om ze te combineren Fashion Altijd up to date? Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates. Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

De truientrends van het najaar

5 manieren om de camel coat te dragen

Met deze nieuwe schoen loopt heel bekend modeland weg

Jeans en knitwear: originele manieren om ze te combineren

Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie

Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates.

Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

Fashionchick verandert de manier waarop wij mode shoppen. Zoek, vind, vergelijk en koop items van honderden webshops op één plek.